Velkommen til Fyns største øldepot og din leverandør af øl, fadøl, vand & læskedrik

Her kan du handle både som virksomhed og som privatperson. Humle-Depotet er Fyns største øldepot og leverer både øl, fadøl, sodavand, saft, mineralvand og spiritus med egne vogne eller fragtmænd i hele Danmark. Brug for rådgivning? Ring på telefon 64 77 17 02, og lad os hjælpe dig med at få oprettet et personligt login til siden eller rådgive dig omkring valg af udenlandske såvel som danske drikkevarer.

Tysk øl  

  Mexikansk øl  

  Belgisk øl  

Få det hele samlet ét sted ! 

Få dit eget login sammen med en individuel aftale og lad os være din totalleverandør. Vi er kendte for vores gode service og leverer naturligvis altid helt frem til lageret, forretningen eller direkte på hylderne. 

  Dag-til-dag levering på vores lagervarer
  Altid god service. Få en aftale der matcher jeres behov
  Kæmpe udvalg af alle slags drikkevarer som øl, fadøl, specialøl, sodavand og økologiske varer

Få dit eget login & gratis rådgivning på   6477 1702

  Læs mere om Humle-depotet for virksomheder

Øl, fadøl og vand til private

Du kan naturligvis købe alle vores varer som privatperson, og vi leverer fragtfrit helt ned til 6 kasser (i vores distrikt). Se hele vores udvalg inden for øl, vand, læskedrik og spiritus.

  Øl, fadøl og specialøl fra hele verden og store som små bryghuse
  Kildevand, cider, sodavand og økologisk saft/sodavand
  Ready-to-drink som f.eks. Tempt, Smirnoff og Cult

Du kan altid få vores gratis rådgivning på   6477 1702

  Læs mere om Humle-depotet for private

Har du styr på økologien? 

Økologiske fødevarer er produceret på en måde, hvor der bliver taget særlige hensyn til miljø og dyrevelfærd hele vejen fra jord til bord. Dette stiller særlige krav til virksomheder, der markedsfører økologiske fødevarer. Vi taler også om økologi, når vi taler om øl, vand og læskedrikke. 

Vi sørger for økologierklæring, økologirapporter og har helt styr på antal kg samt beskrivelser af, hvad I handler hos os. Det gør det nemt for jer at aflevere økologirapport til staten. Det gælder både for dig, der f.eks. driver en café eller restaurant eller dig, der arbejder i kommunalt regi.

 Kontakt os og hør nærmere

 Ikke kunde endnu?

Kontakt os på telefon 64 77 17 02 og få dit eget login og personlig rabatordning. Minimum køb 6 kasser og din pris er altid inklusive levering. 

 Levering fra dag-til-dag

Levering fra dag til dag med de varer, vi har på lager og ellers efter aftale. Der kan være leveringstid på specialøl. 

 

 Fyns største øldepot

Et af Danmarks største udvalg af danske som udenlandske øl til både virksomheder og private f.eks. Carlsberg, Odense Pilsner og Tuborg. 

 Forvent altid god service

Vi er her for dig, og vi kan indgå en ordning, hvor du får et ugentligt statusopkald. Så skal du ikke tænke på opfyldning.

Om Humle-depotet

Vi er Fyns største øldepot, der leverer øl, fadøl, sodavand, saft, mineralvand og spiritus til virksomheder og private. Vi udmærker os ved at have et meget stort sortiment fra mange forskellige bryggerier, store som små. Vi leverer bla. til restauranter, købmænd, kiosker, institutioner, værtshuse, caféer, kantiner, campingpladser mv. Om du vil have leveret dine drikkevarer i Horsens, Odense, Vejle, Bogense, Kerteminde, Middelfart, Fredericia, Kolding, Nyborg, Århus eller København, så er prisen og vores gode service altid den samme. Vi leverer med egne ølvogne og kan levere fra dag-til-dag med vores lagervarer.

Nyt navn. Nyt logo. Samme værdigrundlag!

Der har længe været en forandring undervejs, og vi har nu skiftet navn fra Depotet til Humle-Depotet! 

For vores nuværende kunder gør det absolut ingen forskel andet end vores nye navn og logo. Du har stadig det samme dedikerede team, det samme store udvalg af gode drikkevarer og den samme gode service.

For nye kunder betyder det, at vi nu dækker hele Danmark, og den service er vi glade for at kunne give. Vi vil også kunne være mere behjælpelige i København, end vi har kunne tidligere.

Vi synes selv, at Humle-Depotet er et godt og dækkende navn, som også rummer vores afdeling Fadøls-udlejning.dk, hvor vi servicerer både virksomheder og private.