Velkommen til Depotet
- din fynske totalleverandør af øl, fadøl, vand & læskedrik


Øl er både godt og sundt. Derfor drikker vi det året rundt! Depotet er Fyns største øldepot og leverer både øl, fadøl, sodavand, saft, mineralvand og spiritus med egne vogne eller fragtmænd på Fyn og i hele Syddanmark. Har du brug for hjælp, så ring til os på telefon 64 77 17 02, og lad os hjælpe dig med at få oprettet et personligt login til siden eller rådgive dig omkring valg af drikkevarer. 

Totalleverandør til virksomheder

Få dit eget login og en individuel aftale. Vi er kendte for vores gode service og leverer naturligvis altid helt frem til lageret, forretningen eller direkte på hylderne. 

  Hurtig levering. Som udgangspunkt fra dag-til-dag
  Altid god service. Lad evt. os overtage styringen i forhold til leveringen
  Stort udvalg af alle slags drikkevarer f.eks. øl, specialøl og læskedrik

Få dit eget login & gratis rådgivning på   6477 1702

  Læs mere om Depotet for virksomheder

 

Øl, fadøl og vand til private

Du kan naturligvis købe alle vores varer som privatperson, og vi leverer fragtfrit helt ned til 6 kasser (i vores distrikt). Se hele vores udvalg inden for øl, vand, læskedrik og spiritus.

  Øl og specialøl fra hele verden og store som små bryghuse
  Kildevand, sodavand og økologisk saft
  Ready-to-drink som f.eks. Tempt, Smirnoff og Cult

Du kan altid få vores gratis rådgivning på   6477 1702

  Læs mere om Depotet for private

Økologi giver god mening!

 

Økologiske fødevarer er produceret på en måde, hvor der bliver taget særlige hensyn til miljø og dyrevelfærd hele vejen fra jord til bord. Dette stiller særlige krav til virksomheder, der markedsfører økologiske fødevarer. Vi taler også om økologi, når vi taler om øl. Vi sørger for økologierklæring og økologirapporter. Kontakt os og hør nærmere.

 Ikke kunde endnu?

Kontakt os på telefon 64 77 17 02 og få dit eget login og personlig rabatordning. Minimum køb 6 kasser og din pris er altid inklusive levering. 

 Levering fra dag-til-dag

Levering fra dag til dag med de varer, vi har på lager og ellers efter aftale. Der kan være leveringstid på specialøl. 

 

 Fyns største øldepot

Et af Danmarks største udvalg af danske som udenlandske øl til både virksomheder og private f.eks. Odense Pilsner og Vestfyn. 

 Forvent altid god service

Vi er her for dig, og vi kan indgå en ordning, hvor du får et ugentligt statusopkald. Så skal du ikke tænke på opfyldning.

Om Depotet

Vi er et fynsk øldepot, der leverer øl, fadøl, sodavand, saft, mineralvand og spiritus til virksomheder og private. Vi udmærker os ved at have et meget stort sortiment fra mange forskellige bryggerier, store som små. Vi leverer bla. til restauranter, købmænd, kiosker, institutioner, værtshuse, caféer, kantiner, campingpladser mv. Endnu ikke kunde? Få et login og adgang til din personlige levering- og rabatordning.